Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Bröd med malt

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :light: :arrow: :| :mrgreen: :w00t: :idea: :thumbup: :thumbdown: :doh: :unsure: :screwy:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Bröd med malt

Re: Bröd med malt

av Calogero » fre feb 15, 2013 9:34

Det är ganska gott! Jag har experimenterat med lite kakbak och brödbak men slutat eftersom det är så förbannat jobbigt med skalen som sätter sig mellan tänderna hela tiden!

Det som däremot är jättebra är att spara lite drav i frysen och byta ut ca 10% av vetemjölet i ett "normalt" bröd. Det blir gott och jäsningen tar bra fart

Bröd med malt

av Leonard » tor feb 14, 2013 22:50

Jag har hört att urmäskad malt (draven) ska vara gott att använda i brödbak. Är det någon här som gör så eller har ett receptförslag?

Upp