av latmasken » lör aug 27, 2016 9:08
35 flaskor får du sällan från en sats, om du späder den med lite mindre vatten så blir det ju mindre volum, säg att du får 18 flaskor.
Sen provar du en flaska i halvåret medans det lagras, säg att det tar tre år att bli riktigt bra. Då har du gjort av med minst 6 flaskor och har högst 12 kvar när du ska börja bjuda på ditt fina hemgjorda vin. Antagligen har du nån gång under de där tre åren tyckt att det varit tillräckligt bra för att bjuda folk på det så flaskorna kommer nog att ta slut snabbare.
Ska man göra vin så är det enda raka att se till att man har utrymme att lagra.
35 flaskor får du sällan från en sats, om du späder den med lite mindre vatten så blir det ju mindre volum, säg att du får 18 flaskor.
Sen provar du en flaska i halvåret medans det lagras, säg att det tar tre år att bli riktigt bra. Då har du gjort av med minst 6 flaskor och har högst 12 kvar när du ska börja bjuda på ditt fina hemgjorda vin. Antagligen har du nån gång under de där tre åren tyckt att det varit tillräckligt bra för att bjuda folk på det så flaskorna kommer nog att ta slut snabbare.
Ska man göra vin så är det enda raka att se till att man har utrymme att lagra.