av Odqvist » ons dec 17, 2008 13:51
Vinsvavla, säger jag. Alla billiga köpeviner innehåller mycket svavla, och brygger du själv är färska viner också svavelrika.
Går bort med lagring. Man blir ju sur i magen av färskt vin, varm, torr och känner sig allmänt obehaglig. Rödvin särskilt ska ju gärna luftas innan det dricks. Pröva det me de vinet du har problem med.
Äter du mat till, försök fixa nån rätt som inte är sur, eller tilltugg som neutraliserar något, typ ost.
Vinsvavla, säger jag. Alla billiga köpeviner innehåller mycket svavla, och brygger du själv är färska viner också svavelrika.
Går bort med lagring. Man blir ju sur i magen av färskt vin, varm, torr och känner sig allmänt obehaglig. Rödvin särskilt ska ju gärna luftas innan det dricks. Pröva det me de vinet du har problem med.
Äter du mat till, försök fixa nån rätt som inte är sur, eller tilltugg som neutraliserar något, typ ost.