Nej du.. Din filur..rkr skrev:That's when I squish out all alcohol from unstripped mash. If I just aim for speed I can get azeotrope at over 3 liters / hour when using low wines. Straight from the mash the speed is about 1.6 liters/ hour to start with and it drops as the ABV gets lower.CBeyond skrev:Masen74 skrev:Haha. Jag körde 2 Kw isolerat kärl isolerad kolonn 2cl i minuten. Har inte hunnit testa något mer
2cl bara... på strippad mäsk!?
Läste att riku skröt om att han fick ut 2,5-3 l på 4 timmar med sin VM.
Jag får ut bra precis en liter 95,6% i timmen med min CM E-ARC när jag kör med strippad mäsk. Har S.K och 1,3M kolonn kör bara på 1000W, isolerat kokkärl och isolerad kolonn.
Saxat.. ifrån vad du skrivit på modern distillers forum. Och det är väl en VM.!?
If we calculate in a heat up at 3kW and the usual stabilization phase it means that this still can process a 7kg sugar mash in to 3.75 liters of neutral 95.6% azeotrope in just 4 hours and 15 minutes. This also means that there's not enough time for the mash to start scorching which means that you can distill using uncleared mashes. As usual with Thor's hammer design no heads or tails cuts are needed.