Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Primning av äppelvin?

Utrustning och teknik.
Användarvisningsbild
Weinkeller
Brygguru
Inlägg: 3368
Blev medlem: ons jan 07, 2009 14:45

Re: Primning av äppelvin?

Inlägg av Weinkeller »

Häxbryggaren skrev:Okey ska dra igång en cider med krusbär och äpple. Får testa mig fram till rätt sockerhalt. Gillar torr cider. Tackar för tipset med att söta med must. Bild
Då behöver du nog inte söta upp. Jag tycker dock smaken blir intressantare om man får upp sötman något. Särskilt med just äpplemust.

Skickat från min SM-J500FN via Tapatalk
/Weinkeller
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för ciderbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst