Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Georgiskt vin- helt annorlunda produktion

Utrustning och teknik.
Tompa22
Finjäsare
Inlägg: 54
Blev medlem: lör okt 13, 2012 23:26

Georgiskt vin- helt annorlunda produktion

Inlägg av Tompa22 »

Jag såg på TV prog näroch fjärran i dag den 2016 03 07.
Man hade gjort georgiskt vin och druvorna låg kvar i sex månader-
Ja det var ju lite otydligt men så fattade jag.

Sen sade de att man rörde i vinet varje dag, man tog fram en trävisp (hygien) och dominika rörde i den djupa vintunnan, som var av keramik och nedgrävd i jorden.

Det här är ju långt ifrån vad en annan lärt sig om oxidation, infektion osv.

Så vad säger ni? När sätter vi igång :)

jo men man kan ju googla georgisk vintillverkning, men jagblev så upprymd så jag ville delamed mig....till er

Återgå till "Utrustning och teknik för vinbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 11 och 0 gäster