Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Smakämnen

Allt om sprit med smak, t ex whisky, rom, brandy
alambic
Newbie
Inlägg: 1
Blev medlem: sön jul 21, 2013 11:36
Ort: Utomlands

Smakämnen

Inlägg av alambic »

:?:
Hej
Hur gör man för bahålla smakämnena vid distillering? t.ex cognac, Kirch osv
använder en otto
Frenchie

Återgå till "Destillat med smak"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst